Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 Wij scoren een 9.4 op basis van 7 recensies

Sfeerimpressie

Wij behoren tot één van de eerste crematoria van Nederland met een volledig elektrisch verwarmde crematieoven met gebruik van groene stroom, volledig CO2 neutraal.

Over het crematorium Cremaere

Het crematorium Cremaere is een nieuw crematorium gevestigd te Almere. Nieuw in de zin van nog niet bestaand, maar zeker ook nieuw in haar doelstellingen en manier van werken! Cremaere heeft in de basis ingezet op duurzaam werken en dit vindt u terug in alle onderdelen van ons bedrijf. Zo noemen wij de volledig elektrische oven voorzien van duurzaam ingekochte energie. Elektrisch en dus niet op gas, dus geen CO2 uitstoot. Daarnaast hebben wij gemeend dat wij ook prijstechnisch moeten afwijken van wat ‘als gebruikelijk’ wordt aangeboden. Wij durven gerust te stellen dat Cremaere tot een van de goedkoopste en groenste crematorium van Nederland behoort, iets waarop we trots mogen zijn.

Tot slot melden wij u dat Cremaere is aangesloten bij de ANBI stichting Trees for all, een stichting welke investeert in en buiten Nederland in groene projecten, allen gericht op uiteindelijk CO2 reductie.

Wij zijn er graag voor u, maar wel op een verantwoorde wijze!

Uw laatste wens in vertrouwde handen!