Wij behoren tot één van de eerste crematoria van Nederland met een volledig elektrisch verwarmde crematieoven met gebruik van groene stroom, volledig CO2 neutraal.

Maximaal groen en nog steeds voordelig

Cremaere onderneemt duurzaam!

 

Foto-impressie crematorium 

 

Over het crematorium Cremaere

Het crematorium Cremaere is een nieuw crematorium gevestigd te Almere. Nieuw in de zin van nog niet bestaand, maar zeker ook nieuw in haar doelstellingen en manier van werken! Cremaere heeft in de basis ingezet op duurzaam werken en dit vindt u terug in alle onderdelen van ons bedrijf. Zo noemen wij de volledig elektrische oven voorzien van duurzaam ingekochte energie. Elektrisch en dus niet op gas, dus geen CO2 uitstoot. In de loop van volgend jaar worden er zonnecollectoren geplaatst waardoor Cremaere zich voor 50% kan voorzien in haar eigen energiebehoeften. Ook onze urnen met bijbehorende tas zijn duurzaam en volledig  afbreekbaar. Maakt u gebruik van ons vervoer dan geschied dit in een milieubewuste op biogas rijdende representatieve rouwauto. Daarnaast hebben wij gemeend dat wij ook prijstechnisch moeten afwijken van wat ‘als gebruikelijk’ wordt aangeboden. Wij durven gerust te stellen dat Cremaere tot een van de goedkoopste en groenste crematorium van Nederland behoort, iets waarop we trots mogen zijn.

Tot slot melden wij u dat Cremaere is aangesloten bij de ANBI stichting Trees for all, een stichting welke investeert in en buiten Nederland in groene projecten, allen gericht op uiteindelijk CO2 reductie.

Wij zijn er graag voor u, maar wel op een verantwoorde wijze!

Wij als  Cremaere volgen de ontwikkelingen in de uitvaartbranche

De uitvaartbranche is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. Wat vroeger zo gewoon leek is vandaag de dag allang niet meer gewoon. Veel meer dan vroeger komen de wensen van de betrokkenen op de eerste plaats. Transparantie, duurzaamheid, de wens voor een eigen inbreng, keuzevrijheid voor locaties en uitvaartverzorgers zijn daarom ook voor ons een vanzelfsprekendheid. Mede door efficiëntie en gezamenlijke inkoop vindt u dit ook terug in onze tariefstelling.  Uiteindelijk gaat het erom dat we invulling geven aan een eerlijke en transparante dienstverlening afgestemd op uw wensen.

Prijzen voor crematie zijn bij ons inclusief milieubijdrage (NER) en het basistarief voor asbestemming

Bekijk ook onze mogelijkheden voor het rouwvervoer.

036 737 04 32 Bel mij terug