Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Mededeling Covid19

Ook wij leven met iedereen mee en hopen dat u allen in een goede gezondheid verkeert. Om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, volgen wij het RIVM protocol. Uiteraard doen wij er alles aan om de uitvaart van de overledene waardig te laten plaatsvinden.

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.
 Wij scoren een 10 op basis van 2 recensies

Rouwvervoer

Voor de berekening van de afstand tussen het crematorium en het punt van ophalen gebruikt u:

https://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner/kilometers-berekenen

De genoemde tarieven zijn gebaseerd op het vervoer t.b.v. een crematie bij Cremaere. Het vervoer vindt plaats middels een antraciet verlengde VW Caddy maxi. De wagen rijdt op het uiterst zuinige biogas Met het rouwvervoer gaan wij ervan uit, dat de kist met de overledene op een goed bereikbaar locatie staat. De rouwauto komt met alleen een chauffeur.

Indien het door bezetting niet mogelijk is de VW Caddy in te zetten, behouden wij het recht voor een andere statiewagen dan wel overbrengwagen  in te zetten.

Rouwvervoer (statie) binnen Almere  vaste prijs €   50,00
Rouwvervoer (statie) binnen Amsterdam, Lelystad, Zeewolde en ’t Gooi vaste prijs €   75,00
Afstand gerekend heen en terug buiten de kernregio per gereden kilometer uitgaande van gebruik van alleen een chauffeur €   1,25
Overbrenging overledene voor verzorging door een persoon, dus ter plaatse geholpen door een derde, prijs per gereden kilometer €    1,25
Overbrenging overledene voor verzorging door twee personen, prijs per gereden kilometer €    1,70
Spitstoeslag voor statievervoer bij vertrektijden tussen 7.30 – 9.00 en 16.30 – 19.00 uur. € 35,00
Wachttijden bij statievervoer voor de chauffeur langer dan afgesproken tijdstip per kwartier € 17,50