Crematietarieven 2024

Crematorium beschikt over een team van goed opgeleide en ervaren zorgmedewerkers. Zij staan voor u paraat.

Crematietarieven 2024

Basistarieven:

Al onze prijzen zijn inclusief milieubijdrage (NER) en bijdrage asbestemming.

Asbestemming:

Naast de bekende asbestemmingen die worden aangeboden, geeft Cremaere ook de mogelijkheid om de as van uw geliefde in uw bijzijn uit te strooien op het Markermeer. Na een vaartocht door de schitterende natuur van Almere kunt u – al dan niet onder het genot van een hapje en een drankje – zelf aanwezig zijn bij de verstrooiing van de as van uw dierbare.

Deze mogelijkheid wordt aangeboden in de zomermaanden van juni tot en met september (op afspraak en onder voorbehoud van goed weer).

Persoonlijke bezorging van de urn:

U krijgt de urn van de overledene van ons standaard mee in een milieuvriendelijk bio-urn gemaakt van natuurlijke oplosbare grondstoffen, door ons afgegeven in een speciaal vervaardigde jute urntas. Het ophalen van de urn geschiedt uitsluitend op afspraak.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.